Projekt rövid bemutatása

A kedvezményezett neve: Dr. Riedling Fogászati Kft.

A projekt címe: Digitális fejlesztés a Dr. Riedling Fogászati Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 9 810 916.- Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A „Digitális fejlesztés a Dr. Riedling Fogászati Kft-nél” című, GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01702 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból  visszatérítendő támogatás formájában történt.

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 9 810 916.- Ft
INTENZITÁS: 70%
TÉNYLEGES BEFEJEZÉS: 2022.08.04.

A projekt megvalósításával fogászatunkon beüzemelésre került egy Carestream CS 3800 intraorális szájszkenner készülék.
A digitális lenyomatvételre alkalmas orálszkenner kellően gyors és pontos, miközben a komplikáltabb helyzetekben is nagy magabiztossággal használható. A lenyomatvételnél sokáig csak a legegyszerűbb esetekben lehetett kiváltani a sokak által jól ismert (és kevésbé kedvelt) manuális, fémkanalas mintavételt modern megoldásokkal. Az orálszkenner segítségével egyből a számítógépen megjeleníthetőek a lenyomatok, melyeket egy kattintással tovább lehet küldeni a fogtechnikusnak. Így jóval gyorsabban, pontosabb pótlások és implantátumok készülhetnek.
A beszerzésekkel nagymértékben emeltük szolgáltatásaink színvonalát. A pályázat megvalósításának eredményeképpen vállalkozásunk kapacitásai és termelékenysége nőtt.