Szájsebészet

Dr. Horváth Krisztina szájsebész, fogász szakorvos

Dr. Horváth Krisztina Szájsebész szakorvos

– 2012-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán “cum lude” minősítéssel, majd 2012-2015 között rezidensi éveimet a Kecskeméti Megyei Kórház Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti és Fül-Orr-Gégészeti osztályán töltöttem, ahol főként az ambuláns szájsebészeti beavatkozásokban szereztem jártasságot, de a komplex fej-nyaki esetek műtéti ellátásában is részt vettem.
– 2015-ben kíváló minősítéssel tettem le a dentoalveoláris szájsebész szakvizsgát. Azóta magyar és külföldi betegek fogászati és szájsebészeti kezelését végzem. A páciensek lehető legjobb ellátása érdekében rendszeresen részt veszek magyar és nemzetközi konferenciákon és továbbképzéseken.

Rendelési idő

Kedd

10:00 – 12:00

Egyeztetés alapján más időpontban is.

Telefon

+36 83 340 150

Kérem rendelési idő alatt hívjon !

Levelezés

Medicina Praxisház
8380 Hévíz, Ady Endre utca 5.

A fogászati és szájsebészeti kezelések teljes spektrumával állunk rendelkezésükre.Digitalizált diagnosztikus rendszer segíti munkánkat a szájhigéniás kezelésektől a fogbeültetésig.

Szájsebészeti beavatkozások

  • Gyökércsúcs – resectio
  • Implantátum
  • Sinuslift
  • Cystectomia
  • Bölcsességfog eltávolitás
  • Szájsebészeti kisműtétek
abs

Azonnali Implantátum

Megfelelő csontkínálat esetén, egy fog eltávolítását követően akár azonnal beültethető implantátum. Kedvező feltételek esetén,a frissen beültetett implantátum rögtön terhelhető is,azaz 2-3 napon belül az elvesztett helyett ismét rágásra alkalmas fog készülhet. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik.
Ez a módszer,segíthet megelőzni a fog elvesztése utáni kedvezőtlen csontlebontódási folyamatokat, valamint a szomszédos fogak hiány felé dőlését.